Herşeyi yap ama şunları yapma, Dumaaan !!!

1 – Tamam, peki. Arabadan inmek istedin, indirdik…Neden, neden, neden EL TUTTURMUYORSUN ?! O minik sosis kolunu poposuna yapıştırıp, daha elini tutamadan parmaklarımın arasından ıslak balık gibi kaçıyor…Hemen ardından olay kovalamacaya dönüşüyor zaten…Ah Egeee, sen ne melek bir bebekmişsin de haberim yokmuşş !!! Hiç alışık olmadığım sorunlara mantıksız çözümler arıyorum hep 🙂

2- Şu yataktan şu emziği AT-MAAA !!! Bir de attıktan sonra kendi kendine gülmekten gözünden yaş geliyor, sonra aynı babası gibi hıçkırık tutuyor…Haliyle uyku muyku da kaçıveriyor. Üstelik, öyle bir atıyor ki, mutlaka ve mutlaka o emzik yatağın altına girecek…

3- Gölge takibi: Her bebeğin gölgeyle tanışması bazı komik sahnelere neden olur. Bizim durumumuzda komik değil, potansiyel trajediye davetiye çıkarıyor…Masanın kenarından öyle yakın ve gölgeye baka baka geçiyor ki; (aslında gölgesine baktığını anlamamız da bir süre aldı..!) ya kafasını masaya, ya da burnunu duvara toslayacak. O gölgesini takip ediyor, biz gözlerimiz kapalı, kafalarımızın iki omzumuzun arasına gömük, cinnet geçiriyoruz.

4- Hayal edin…Tencerede yağ cızırdıyor…Elinizde doğrama tahtası, soğanlarınız hazır. Ama o da ne??? İki küçük el bacağınıza sarılmış, minik bir kafa bacaklarınızın arasında, bir taraftan girip öbür taraftan çıkıyor !!!! Adım atsanız düşecek, yağ yanacak ve soğanlar bir bir tahtadan düşmeye başlıyor…Genellikle ortada yakaladığı için elinizdekini bir yere bırakma şansınız yok…Buyrun, çözün…:)

5- Bulaşık Makinesinde mutlaka uzun programı ayarlıyor, Duman…Sonra da silinmiyor. Ne yıkayacaksanız, minimum 3,5 saat. GRRR!!

6- Çamaşır Makinesi çalışırken ilk 5 dakikada düğmeye basarsa makine duruyor ve bazen haberim olmadan yaptığı için, ‘Artık makine bitmiştir…’ diye gittiğimde…bazen…delirecek…gibi…oluyorum…:)

7- Uyanıkken tırnak kesmek zaten bir mitoloji öyküsü, iyi, anladım…Bir bebek uykunun en derin yerinde bile parmaklarını kapatıp, elini çeker mi?! Bizim ki çekiyor. 20 parmak, her biri 3 dakikadan…Ne o, tırnak kestik = 1 saat. İki büklüm, telefonun ışığıyla…

Ya sabır…Bakalım sonunda ben ne biçim bir tip olacağım, ben onu merak ediyorum…

Sizin ufaklığında böyle numaraları varsa, paylaşın…Tek mağdur olmadığımı bileyim 😀 😀 😀



Kategoriler:Bebekler

Etiketler:, , ,

1 replies

  1. Ha haaaa kesinlikle yalnız değilsiniz. Üstelik benimkiler çarpı 2. İki buçuk yaşında ikiz erkek. Bir de ikiye katlayıp düşünün bakalım yaşadığınız krizleri. Biri uyanır odadan çıkalım diye ağlar onun ağlamasına diğeri uyanıp yanıma yat diye ağlar. İyi ki varlar:)

    Liked by 1 kişi

isilonastro

Doğum Haritası Analizi, Yıllık Öngörüler, İlişki Astrolojisi (Sinastri) Batı, Karma ve Draconic Astroloji

sahincem

Mali Mevzular

Aç Kuzu

Daha iyi, daha kaliteli bir hayata aç kuzular için!

PSİKOLİK

İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Topluluğu

Hava Delisinin Not Defteri

Telefonunuzu çevirirseniz sağ yandaki menümüzü de görebilirsiniz, sizin için çok şahane bi menü hazırladık.